logo

 
Sanselige møter med Afrikas magi 
             
Hvite løver, safari med elefanter og trommedans under stjernehimmelen.

 

♦ hvite løver ♦ safari med elefanter ♦ dyrekommunikasjon ♦ trommer & dans  ♦ naturmeditasjoner  ♦  sol & bad & spa

26. februar - 8. mars 2020

Nina Borgersen@Panthera Africa

arrow-down

Vil du møte hvite løver, ville elefanter, vandre barbeint langs kritthvite strender og gå på myke grønnkledte fjell? Vil du la deg forføre av rytmene fra heftige afrikanske trommer under den vakre stjerneklare himmelen? Denne turen byr på sterke hjerte åpnende møter med sjeldne dyr, med unike mennesker, med den storslagne afrikanske naturen og ikke minst med deg selv; her ligger alt til rette for at du kan få større tilgang til din egen indre kraft og visdom.


Dette er en tur for deg som vil oppleve noe unikt og utenom det vanlige, og som kanskje vegrer deg for å bli med på en vanlig gruppereise. Stikkord for turen er nære møter med natur, dyr og mennesker i sakte tempo. Viktige ingredienser er rolige morgener, daglige meditasjoner, base i fredelige omgivelser og korte transportetapper.  Du får servert nydelig økologisk hjemmelaget mat tilpasset dine behov. Nær tilgjengelighet til både strand og fjell gjør at du kan rusle avgårde på egenhånd hvis du trenger tid for deg selv.


Et av høydepunktene er nære møter med de hvite løvene på Panthera Africa et fantastisk drevet sanctuary etablert av norske Cathrine Nyquist og hennes partner Lizaene. Hvite dyr vekker oppmerksomhet verden over, og de sjeldne hvite løvene i Sør-Afrika blir sett på som hellige. Det sies at de kommer med beskjeder til oss mennesker, og at de er bærere av en høyere bevissthet.

Derfor blir det ekstra spennende at vi får en workshop i dyrekommunikasjon nettopp her; Pantheras egen dyrekommunikator, Sammy Thompson lærer oss enkle og respektfulle teknikker. Etter endt kurs får du diplom for gjennomført grunnkurs i dyrekommunikasjon.


Et annet høydepunkt blir et 2-dagers opphold på et reservat der du vil møte ville dyr i sitt naturlige element.  Vi skal ut på vaskeekte Afrikansk safari og møte eksotiske dyr som elefanter, nesehorn, løver og giraffer som bor i området. 

Gled deg, for dette blir helt fantastisk!


Det blir også tid til å delta på en nydelig natur seremoni etterfulgt av trommer og dans med en sjaman. En trommedans kan være en svært kraftfull måte å komme bakenfor sinnets begrensinger og mer inn i vår instinktive sanne natur.  Denne seremonien vil rense og revitalisere deg på best mulig måte.


Reiseleder og meditasjonslærer Elisabet vil daglig guide meditasjoner med fokus på stille nærvær. 

Det anbefales å vandre barbeint på den kraftfulle  jorda så mye som mulig under oppholdet. Det er ren medisin for kropp og sjel.


En av intensjonene med denne reisen er å skape ro og rom for å kunne ta inn de ulike opplevelsene underveis. 

En utrolig dyktig massør/refleksolog bor i området  og kommer gjerne på hjemmebesøk for å gi kroppen din en behandling du ikke har opplevd maken til! Vil du på spa, tilbyr oasen Mosaic Sanctuary revitaliserende massasjer som vil vil gi kroppen din en velfortjent hvilepause(egen kostnad).


Hermanus, som er vårt tilholdssted, er kjent for sin livgivende rene luft, og mange reiser hit nettopp for å oppleve det de kaller for Champagne-luften. De magiske fjellene som omkranser byen innbyr til meditative fotturer, og jorda er spekket med krystaller. Kanskje ikke så underlig at mange fornemmer sterke helbredende energier her?

Vi bor i et romslig hus like ved havet der du kan lage deg din egen kaffe, sette deg med bena på bordet, ta deg en lur og i det hele tatt slappe av og føle deg som hjemme.


Velkommen til å bli med på denne eventyrlige reisen! 

quote-right

En fantastisk reise på mange måter og mange plan.

Vil absolutt anbefale denne reisen til andre! En fantastisk reise på mange måter og mange plan. En reise inn i sansene og til tilstedeværelse i nuet, og hvordan tilstedeværelse fører til at ting bare legger seg til rette. Den sterkeste opplevelsen er desidert møte med Cathrine og dyrene på Panthera, og at jeg har fått bedre tillit og tro på meg selv når det gjelder dyrekommunikasjon.

Cathrine Christoffersen

quote-right

Virkelig en tur som gir ro og lar deg "lande". Sansene får full uttelling!

Virkelig en tur som gir ro og lar deg "lande". Sansene får full uttelling! Supert å bo samlet i eget hus. Deilig å kunne lage egen mat og ha rolig tid i huset. Nydelig start med morgen yoga når en ønsket det. En tur som vil leve i meg lenge og som utvidet forståelsen av dyrekommunikasjon og gav en dypere kontakt med naturen.

Marit A

quote-right

Å meditere under stjernehimmelen mens vi hørte løvene brøle rett ved siden av oss, var bare magisk.

En magisk reise til vakre Sør-Afrika! Takk for en fin reise med nydelige møter med både mennesker, natur og dyr. Det som gjorde mest inntrykk var besøket på Panthera Africa og møtet med Cathrine og dyrene. Å meditere under stjernehimmelen mens vi hørte løvene brøle rett ved siden av oss, var bare magisk.

Ragnhild Berge

arrow-down

Aktiviteter

Besøke Panthera Africa, et ekte Sanctuary på dyrenes premisser

Vi får en privat guidet tur med Cathrine Nyquist der hun forteller sin fantastiske og inspirerende historie om hvordan Panthera ble skapt, og historien til hvert av dyrene. Cathrine er et lysende eksempel på en kvinne som virkelig har funnet sin livsoppgave og sin visjon, og et møte med henne vil inspirere deg dypt! Er vi heldige, får vi høre løvene brøle ved solnedgang. Brølene får både kroppen og jorda til å vibrere og er en magisk opplevelse!

2-dagers workshop i dyrekommunikasjon

Pantheras flinke og erfarne dyrekommunikator, Sammy Thompson, holder workshop i hvordan vi kan åpne opp for å ta inn dyrenes visdom og budskap. Hva kan dyrene lære oss? Du vil lære hvordan det å ta inn deres budskap fungerer nettopp for deg, og du får øvd deg i deres nærvær. Gled deg, for dette blir spennende!

lion

Foto: Panthera Africa

Nære møter med elefanter & andre ville dyr

Elefanter er noe helt for seg selv, og på et 2-dagers besøk på Gondwana Game Reserve skal du få møte dem på nært hold. Her fins også løver, nesehorn, bøfler, giraffer, zebra og en mengde ulike antiloper. Det å møte ville dyr i sitt naturlige element er noe helt særegent, og dette reservatet er også kjent for å ha en veldig behagelig atmosfære med kun få besøkende gjester.

Mindful vandring til grotten i Philipskop

I denne grotten fins helleristninger fra Koisan folket som er nærmere 30.000 år gamle! 

Kanskje treffer vi også på antilopen klipspringer på veien innover som holder til i området.

Meditative vandringer i fjellområdene

Den spektakulære naturen gjør noe med deg med det samme du kommer hit; skuldrene senkes og du puster friere.

Fjellene i området er svært kraftfulle og det å vandre sammen på denne krystallspekkede jorda er en sterk opplevelse.


Avslapningsdager

2 av formiddagene slapper vi helt av, så du får fordøyd inntrykkene. Da kan du ta deg et herlig forfriskende bad i sjøen, gå en tur eller bare slikke sol på den kritthvite stranda. Hvis du vil bli skjemt bort i eksotiske omgivelser, kan du få en avslappende og livgivende massasje på oasen Mosaic Sanctuary (les mer her) (egen kostnad)

Dessuten kan områdets beste massør komme hjem til huset vårt og gi deg massasje!

reise

Om reiseleder Elisabet Slang

Elisabet Slang

Elisabet Slang er reiseleder. Hun har bakgrunn som homeopat, meditasjonslærer og guide i Deep Nature Connection. Hennes mangeårige utforskning av naturnærvær og dypere kontakt med naturen, har ført henne på reiser over hele verden. Hun har gått i lære hos flere anerkjente mentorer som Jon Young og Geoffrey McMullan Pathfinder.

Elisabet har tidligere arrangert turer til de hvite løvene i Timbavati i Sør-Afrika  og i en periode også vært reiseleder for turoperatøren Carpe Diem.

Dette er hennes 12. tur til Sør-Afrika, og hun sier at Western Cape området (Hermanus)  - overgår alt hun har opplevd tidligere av kraftfull natur og sterke, transformerende møter med dyr.

Som hun sier: «Det å kunne ta med mennesker hit og få dele det beste av det unike og mektige Sør-Afrika jeg kjenner, er en drøm som går i oppfyllelse!» 

Hun er rolig og avbalansert som reiseleder, og skaper en trygg ramme som gjør at hver enkelt deltager får rom til sin egen prosess.

Tidligere deltakere er utrolig fornøyd med Elisabet og sier blant annet:

quote-right

Jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt. Elisabet ga et meget godt inntrykk. Rolig og avbalansert, stresset oss ikke med tider - alt la seg til rette for oss på en veldig fin måte. Satt veldig pris på at vi i gruppen delte oss opp den ene dagen etter hva vi ville gjøre.

Cathrine Christoffersen

quote-right

Elisabet er en behagelig, rolig og inkluderende reiseleder. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt. Hun la alt så fint til rette for oss, slik at vi bare kunne nyte opplevelsene. Jeg reiser gjerne på tur med Elisabet som reiseleder igjen.

Ragnhild Berge


Mat

Kropp, sjel og sinn vil bli ivaretatt på alle mulige måter, og maten vi spiser er økologisk og nærende, laget på stedet av vår egen huskokk. Det blir lagt opp til en liten felles samling hver morgen med guidete meditasjoner og energi øvelser så du blir jordet og klar for å ta inn dagens opplevelser.

Overnatting

Huset vårt er som skapt for vår gruppe, med lyse og luftige oppholdsrom, og soverom med separate senger.

Det fins flere innbydende uteplasser å velge imellom; både terrasse med sjøutsikt, terrasse mot fjellene eller fredelige oaser i en hage som mest av alt ligner en olivenlund.

Transport

Flybillettene er ikke inkludert i prisen. Dersom du ønsker hjelp til å bestille flybilletter, er det bare å si fra ved booking.

Vi flyr med Ethiopian airways og følgende flighter:
Avreise (sum flytid: 18t 5m):

ET715 Onsdag 26. februar - Oslo - Addis Ababa - kl 19:45 - 06:20 (dagen etter)

ET847 Torsdag 27. februar - Addis Ababa - Cape Town - kl 08:15 - 13:45

Hjemreise lørdag 7. mars(total flytid: 17t 50m):

ET846 Lørdag 7. mars - Cape Town - Addis Ababa - kl 14:55 - 22:20

ET714 Lørdag 7. mars - Addis Ababa - Oslo - kl 23:50 – 07:45 (søndag 8. mars)


Pris: 4,486- per 1. november

Vi gjør oppmerksom på at prisen på fly kan endre seg.


Innenlandsfly South African Airways:

Lørdag 7. mars  - George - Cape Town kl. 10.10 - 11:00


Pris: 900,- pr 1. november

Vi gjør oppmerksom på at prisen på fly kan endre seg.

lion

Bli med på denne eventyrlige reisen!


26. februar - 8. mars (inkludert 2 reisedøgn)

Early bird t.o.m 22. desember 

Pris 24.600

Etter 23.12 Pris 26.600

*Inkl: 9 dagers overnatting

                             *Alle aktiviteter, safari, dyrekommunikasjon

*All mat (minus 4 måltider)

          *Lokal transport(ikke flybilletter)

Insert Image
Insert Image

Enter your text here...