logo

 
Sanselige møter med Sør-Afrikas magi 
             

Hvite løver, safari med elefanter og trommedans under stjernehimmelen.

 

♦ hvite løver ♦ safari med elefanter ♦ dyrekommunikasjon ♦ trommer & dans  ♦ naturmeditasjoner  ♦  sol & bad & spa

21. oktober - 1. november 2021


Vil du møte hvite løver, ville elefanter, vandre barbeint langs kritthvite strender og gå på myke grønnkledte fjell?

Vil du la deg forføre av rytmene fra heftige afrikanske trommer under den vakre stjerneklare himmelen? Denne turen byr på sterke hjerte åpnende møter med sjeldne dyr, med den storslagne afrikanske naturen og ikke minst med deg selv: Her ligger alt til rette for at du skal få mer tilgang til din egen kraft og visdom.


Et av høydepunktene på turen er nære møter med de hvite løvene på Panthera Africa , et fantastisk drevet sanctuary etablert av norske Cathrine Nyquist og hennes partner Lizaene. Hvite dyr vekker oppmerksomhet verden over, og de sjeldne hvite løvene i Sør-Afrika blir sett på som hellige. Det sies at de er bærere av en høyere bevissthet.

Derfor blir det ekstra spennende med en workshop i dyrekommunikasjon nettopp her. Pantheras egen dyrekommunikator lærer oss enkle og respektfulle teknikker som er på dyras premisser.


Et annet høydepunkt blir et 2-dagers opphold på reservatet Gondwana der du vil møte ville dyr i sitt naturlige element.  Vi skal ut på Afrikansk safari og møte eksotiske dyr som elefanter, nesehorn, løver og giraffer som bor i området. 

Gled deg, for dette blir helt fantastisk!


Det blir også tid til å delta på en fantastisk naturseremoni etterfulgt av trommer og dans med en lokal sjaman. En trommedans kan være en svært kraftfull måte å komme bakenfor sinnets begrensinger så vi kommer mer inn i vår instinktive natur.  


Hermanus, som er vårt tilholdssted, er kjent for sin livgivende rene luft, og mange reiser hit for å oppleve det de kaller for Champagne-luften. De magiske fjellene som omkranser byen innbyr til meditative fotturer, og jorda er spekket med krystaller. Kanskje ikke så underlig at mange fornemmer sterke helbredende energier her?

Vi bor i et romslig hus like ved havet der du kan lage deg din egen kaffe, sette deg med bena på bordet, ta deg en lur og i det hele tatt slappe av og føle deg som hjemme.


Reiseleder og meditasjonslærer Elisabet vil daglig guide meditasjoner med fokus på stille nærvær. 

Det anbefales å vandre barbeint på den kraftfulle  jorda så mye som mulig under oppholdet. Det er ren medisin for kropp og sjel.


En av intensjonene med denne reisen er å skape ro og rom for å kunne ta inn de ulike opplevelsene underveis. 

Det er god balanse mellom hvile og aktiviteter. Både havet og nasjonalparken er bare en kort spasertur unna, så du kan rusle avgårde på egenhånd hvis du har behov for det. En dyktig massør/refleksolog bor i området og kommer gjerne på hjemmebesøk for å gi kroppen din en dypt avslappende behandling (egen kostnad) Vil du på spa, tilbyr oasen Mosaic Sanctuary et bredt utvalg herlige revitaliserende massasjer(egen kostnad).


Velkommen til å bli med på denne eventyrlige reisen! 

Det var berusende for alle sanser og gav meg mye glede og ro i sjelen.

Dette har vært en magisk reise på alle plan. Den har gitt meg en større forståelse av hvordan alt henger sammen og hvor viktig det er å respektere og ta vare på oss selv, dyrene og naturen.

Liv Hilde Steine

Virkelig en tur som gir ro og lar deg "lande". Sansene får full uttelling!

Virkelig en tur som gir ro og lar deg "lande". Sansene får full uttelling! Supert å bo samlet i eget hus. Deilig å kunne lage egen mat og ha rolig tid i huset. Nydelig start med morgen yoga når en ønsket det. En tur som vil leve i meg lenge og som utvidet forståelsen av dyrekommunikasjon og gav en dypere kontakt med naturen.

Marit A

Å meditere under stjernehimmelen mens vi hørte løvene brøle rett ved siden av oss, var bare magisk.

En magisk reise til vakre Sør-Afrika! Takk for en fin reise med nydelige møter med både mennesker, natur og dyr. Det som gjorde mest inntrykk var besøket på Panthera Africa og møtet med Cathrine og dyrene. Å meditere under stjernehimmelen mens vi hørte løvene brøle rett ved siden av oss, var bare magisk.

Ragnhild Berge

Aktiviteter

Besøke Panthera Africa, et ekte Sanctuary på dyrenes premisser

Vi får en privat guidet tur med Cathrine Nyquist der hun forteller sin fantastiske og inspirerende historie om hvordan Panthera ble skapt, og historien til hvert av dyrene. Cathrine er et lysende eksempel på en kvinne som virkelig har funnet sin livsoppgave og sin visjon, og et møte med henne vil inspirere deg dypt! Er vi heldige, får vi høre løvene brøle ved solnedgang. Brølene får både kroppen og jorda til å vibrere og er en magisk opplevelse!

2-dagers workshop i dyrekommunikasjon

Pantheras flinke og erfarne dyrekommunikator, Sammy Thompson, holder workshop i hvordan vi kan åpne opp for å ta inn dyrenes visdom og budskap. Hva kan dyrene lære oss? Du vil lære hvordan det å ta inn deres budskap fungerer nettopp for deg, og du får øvd deg i deres nærvær. Gled deg, for dette blir spennende!

lion

Foto: Panthera Africa

Nære møter med elefanter & andre ville dyr

Elefanter er noe helt for seg selv, og på et 2-dagers besøk på Gondwana Game Reserve skal du få møte dem på nært hold. Her fins også løver, nesehorn, bøfler, giraffer, zebra og en mengde ulike antiloper. Det å møte ville dyr i sitt naturlige element er noe helt særegent, og dette reservatet er også kjent for å ha en veldig behagelig atmosfære med kun få besøkende gjester.

Naturseremoni, trommer & dans

Vår trommende sjaman heter Dancer of Love, så her ligger alt til rette for en fantastisk opplevelse! Fjellområdet Crystal Cloof er uberørt av mennesker og jorda her er spekket med krystaller. Her fins noen vakre gamle ruiner som gir den perfekte rammen for denne kvelden der trommer og forløsende dans gjør at vi virkelig kan slippe oss løs! Kanskje tas du også med på en indre reise når kvelden avsluttes med en trommereise?

Crystal Cloof

Meditative vandringer i fjellområdene

Den spektakulære naturen gjør noe med deg med det samme du kommer hit; skuldrene senkes og du puster friere.

Fjellene i området er svært kraftfulle og det å vandre sammen på denne krystallspekkede jorda er en sterk opplevelse.


Avslapningsdager

2 av formiddagene slapper vi helt av, så du får fordøyd inntrykkene. Da kan du ta deg et herlig forfriskende bad i sjøen, gå en tur eller bare slikke sol på den kritthvite stranda. Hvis du vil bli skjemt bort i eksotiske omgivelser, kan du få en avslappende og livgivende massasje på oasen Mosaic Sanctuary (les mer her) (egen kostnad)

Dessuten kan områdets beste massør komme hjem til huset vårt og gi deg massasje!(egen kostnad)

reise

Om reiseleder Elisabet Slang

Elisabet Slang

Elisabet Slang er reiseleder. Hun har bakgrunn som homeopat, meditasjonslærer og guide i Deep Nature Connection. Hennes mangeårige utforskning av naturnærvær og dypere kontakt med naturen har ført henne på reiser over hele verden. Hun har gått i lære hos flere anerkjente mentorer som Jon Young og Geoffrey McMullan Pathfinder.

Elisabet har tidligere arrangert turer til de hvite løvene i Timbavati i Sør-Afrika  og i en periode også vært reiseleder for turoperatøren Carpe Diem.

Dette er hennes 13. tur til Sør-Afrika, og hun sier at Western Cape området  overgår alt hun har opplevd tidligere av kraftfull natur og sterke, transformerende møter med dyr.

Som hun sier: «Det å kunne ta med mennesker hit og få dele det beste av det unike og mektige Sør-Afrika jeg kjenner, er en drøm som går i oppfyllelse!» 

Hun er rolig og avbalansert som reiseleder, og skaper en trygg ramme som gjør at hver enkelt deltager får rom til sin egen prosess.

Tidligere deltakere er utrolig fornøyd med Elisabet og sier blant annet:

Elisabet er en trygg, behagelig og blid reiseleder. Hun er en herlig sjel- klok og godhjertet. Alt ble godt lagt til rette for oss, slik at vi fikk god tid til å nyte den fantastiske reisen. Jeg reiser gjerne på tur igjen med Elisabet.

Liv Hilde Steine

Jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt. Elisabet ga et meget godt inntrykk. Rolig og avbalansert, stresset oss ikke med tider - alt la seg til rette for oss på en veldig fin måte. Satt veldig pris på at vi i gruppen delte oss opp den ene dagen etter hva vi ville gjøre.

Cathrine Christoffersen


Mat

Kropp, sjel og sinn vil bli ivaretatt på alle mulige måter, og maten vi spiser er økologisk og nærende, laget på stedet av vår egen huskokk. Det blir lagt opp til en liten felles samling hver morgen med guidete meditasjoner og energi øvelser så du blir mest mulig klar for å ta inn dagens opplevelser.

Overnatting

Huset vårt er som skapt for vår gruppe, med lyse og luftige oppholdsrom, og soverom med separate senger.

Det fins flere innbydende uteplasser å velge imellom; både terrasse med sjøutsikt, terrasse mot fjellene eller fredelige oaser i en hage som mest av alt ligner en olivenlund.

Transport

Flybillettene er ikke inkludert i prisen. Dersom du ønsker hjelp til å bestille flybilletter, er det bare å si fra ved booking.

Vi flyr med Ethiopian airways og følgende flighter:
Avreise (sum flytid: 18t 5m):

ET715 Onsdag 21. oktober - Oslo - Addis Ababa - kl 19:45 - 06:20 (dagen etter)

ET847 Torsdag 22. oktober - Addis Ababa - Cape Town - kl 08:15 - 13:45

Hjemreise lørdag 30. oktober (total flytid: 17t 50m):

ET846 Lørdag 1. november - Cape Town - Addis Ababa - kl 14:55 - 22:20

ET714 Lørdag 1. november - Addis Ababa - Oslo - kl 23:50 – 07:45 (søndag 1. november


Pris: 4,486- per 1. januar 2020

Vi gjør oppmerksom på at prisen på fly kan endre seg.


Innenlandsfly South African Airways:

Lørdag 30. oktober:  George - Cape Town kl. 10.10 - 11:00


Pris: 900,- pr 1. januar 2020

Vi gjør oppmerksom på at prisen på fly kan endre seg.

lion

Bli med på denne eventyrlige reisen!


21. oktober - 1. november(inkludert 2 reisedøgn)

NKR 29.600,-


 *Inkl: 9 dagers overnatting

                                              *Alle aktiviteter, safari, guiding, dyrekommunikasjon

                          *All mat (minus 2 lunsjer og 2 middager)

           *Lokal transport(ikke flybilletter)

Enter your text here...