logo

 
Sanselige møter med Afrikas magi 
             
Hvite løver, trommedans under stjernehimmelen og 
barbeint vandringer. 

♦ hvite løver ♦ grunnkurs dyrekommunikasjon ♦ hval ♦ trommer & dans  ♦ naturmeditasjoner  ♦  sol & bad & spa

8. oktober - 19. oktober 2019

Foto: Panthera Africa

arrow-down

Vil du møte hvite løver, vandre barbeint langs kritthvite strender og gå på myke grønnkledte fjell? Vil du oppleve hval på nært hold og la deg forføre av rytmene fra heftige afrikanske trommer under den vakre stjerneklare himmelen? Denne turen byr på sterke hjerteåpnende møter med sjeldne dyr, den storslagne afrikanske naturen og ikke minst med deg selv; her vil du få tilgang til mer av din indre kraft og visdom.


Et av høydepunktene er nære møter med de hvite løvene på Panthera Africa ( her er link til Panthera), et sanctuary drevet av norske Cathrine Nyquist og hennes partner Lizaene. Hvite dyr vekker oppmerksomhet verden over, og de sjeldne hvite løvene i Sør-Afrika blir sett på som svært hellige. Det sies at de kommer med beskjeder til oss mennesker, og at de er bærere av en høyere bevissthet.

Derfor blir det ekstra spennende at vi får en workshop i dyrekommunikasjon nettopp her; Pantheras egen dyrekommunikator, Sammy Thompson lærer oss enkle og respektfulle teknikker. Etter endt kurs får du diplom for gjennomført grunnkurs i dyrekommunikasjon.

Et annet høydepunkt blir trommer og dans rundt bålet med en sjaman. Her kan vi virkelig slippe oss løs og la oss forføre av trommenes heftige rytmer. En trommedans kan være en svært kraftfull måte å komme bakenfor sinnets begrensinger og mer inn i vår instinktive sanne natur.

Hermanus, som er vårt tilholdssted, er kjent for sin livgivende rene luft, og mange reiser hit nettopp for å oppleve det de kaller for Champagne-luften. De magiske fjellene som omkranser byen innbyr til meditative fotturer, og jorda er stedvis spekket med krystaller. Kanskje ikke så underlig at mange fornemmer sterke helbredende energier her? Hermanus er også kjent for å være et av verdens 10 beste steder for å oppleve hval fra land.

En av intensjonene med denne reisen er å skape ro og rom for å kunne ta inn de ulike opplevelsene underveis. På spa Mosaic Sanctuary kan du få nydelige massasjer som vil vil gi kroppen din en velfortjent hvilepause(egen kostnad). Vi bor i et romslig hus like ved havet der du kan lage deg din egen kaffe, sette deg med bena på bordet, ta deg en lur og i det hele tatt slappe av og føle deg som hjemme.

Reiseleder og meditasjonslærer Elisabet vil guide meditasjoner og vandringer i fjellene med fokus på stille nærvær. 

Det å vandre barbeint på den kraftfulle Afrikanske jorda er helt ubeskrivelig; Afrika besitter en råhet og mektighet du kanskje ikke har opplevd maken til før.

quote-right

En fantastisk reise på mange måter og mange plan.

Vil absolutt anbefale denne reisen til andre! En fantastisk reise på mange måter og mange plan. En reise inn i sansene og til tilstedeværelse i nuet, og hvordan tilstedeværelse fører til at ting bare legger seg til rette. Den sterkeste opplevelsen er desidert møte med Cathrine og dyrene på Panthera, og at jeg har fått bedre tillit og tro på meg selv når det gjelder dyrekommunikasjon.

Cathrine Christoffersen

quote-right

Virkelig en tur som gir ro og lar deg "lande". Sansene får full uttelling!

Virkelig en tur som gir ro og lar deg "lande". Sansene får full uttelling! Supert å bo samlet i eget hus. Deilig å kunne lage egen mat og ha rolig tid i huset. Nydelig start med morgen yoga når en ønsket det. En tur som vil leve i meg lenge og som utvidet forståelsen i dyrekommunikasjon og gav en dypere kontakt med naturen.

Marit A

quote-right

Å meditere under stjernehimmelen mens vi hørte løvene brøle rett ved siden av oss, var bare magisk.

En magisk reise til vakre Sør-Afrika! Takk for en fin reise med nydelige møter med både mennesker, natur og dyr. Det som gjorde mest inntrykk var besøket på Panthera Africa og møtet med Cathrine og dyrene. Å meditere under stjernehimmelen mens vi hørte løvene brøle rett ved siden av oss, var bare magisk.

Ragnhild Berge

arrow-down

Aktiviteter

sanctury

Besøke Panthera Africa, et ekte Sanctuary på dyrenes premisser

Vi får en privat guidet tur med Cathrine Nyquist der hun forteller sin fantastiske og inspirerende historie om hvordan Panthera ble skapt, og historien til hvert av dyrene. Cathrine er et lysende eksempel på en kvinne som virkelig har funnet sin livsoppgave og sin visjon, og et møte med henne vil inspirere deg dypt! Er vi heldige, får vi høre løvene brøle ved solnedgang. Det er fullmåne mens vi er her, og dyrene blir ofte ekstra aktive. Det å meditere med løvene rundt seg under fullmånen, er en nesten ubeskrivelig magisk opplevelse

2-dagers workshop i dyrekommunikasjon

Pantheras flinke og erfarne dyrekommunikator, Sammy Thompson, holder workshop i hvordan vi kan åpne opp for å ta inn dyrenes visdom og budskap. Hva kan dyrene lære oss? Du vil lære hvordan det å ta inn deres budskap fungerer nettopp for deg, og du får øvd deg i deres nærvær. Gled deg, for dette blir spennende!

lion

Foto: Panthera Africa

Crystal Cloof

Trommer og dans rundt bålet

Vår trommende sjaman heter Dancer of Love, så her ligger alt til rette for en fantastisk kveld! Fjellområdet Crystal Cloof er uberørt av mennesker og jorda her er spekket med krystaller. Her fins noen vakre gamle ruiner som gir den perfekte rammen for denne kvelden der trommer og forløsende dans gjør at vi virkelig kan slippe oss løs! Kanskje tas du også med på en indre reise når kvelden avsluttes med en trommereise?

Mindful vandring til grotten i Philipskop

I denne grotten fins helleristninger fra Koisan folket som er nærmere 30.000 år gamle! Her skal vi ha en meditasjon som forbinder oss med våre forfedres røtter - Afrika er jo tross alt menneskehetens vugge! 

Sannsynligvis treffer vi også på antilopen klipspringer på veien innover som holder til i området.

runer
vandring

Stille meditative vandringer i fjellområdene nær Hermanus

Elisabet vil daglig guide meditasjoner som hjelper deg til nær kontakt med de ulike elementene i naturen.

Fjellene i området er svært kraftfulle og magiske og det å vandre sammen i stillhet på denne krystallspekkede jorda er en sterk opplevelse.


Møte med havets 5 store

En av dagene reiser vi på båttur for å oppleve mer av det yrende sjølivet som finnes her! Det er høysesong for hvalen nettopp på denne tiden av året - tenk å oppleve hvalen både fra vann og fra land! De sjarmerende selene og morsomme pingvinene vil vi garantert få møte. Er vi ekstra heldige, vil de lekende delfinene vise seg for oss. 

delfiner
avslapning

Avslapningsdager

2 av formiddagene slapper vi helt av, så du får fordøyd inntrykkene. Da kan du ta deg et herlig forfriskende bad i sjøen, gå en tur eller bare slikke sol på den kritthvite stranda. Hvis du vil bli skjemt bort i eksotiske omgivelser, kan du få en avslappende og livgivende massasje på oasen Mosaic Sanctuary (les mer om dem HER) (egen kostnad)

reise
reise
reise

Om reiseleder Elisabet Slang

Elisabet Slang

Elisabet Slang er reiseleder. Hun har bakgrunn som homeopat, meditasjonslærer og guide i Deep Nature Connection. Hennes mangeårige utforskning av naturnærvær og dypere kontakt med naturen, har ført henne på reiser over hele verden. Hun har gått i lære hos flere anerkjente mentorer som Jon Young og Geoffrey McMullan Pathfinder.

Elisabet har tidligere arrangert turer til de hvite løvene i Timbavati i Sør-Afrika - og i en periode også vært reiseleder for turoperatøren Carpe Diem.

Dette er hennes 10. tur til Sør-Afrika, og hun sier at Western Cape området (Hermanus) der retreaten skal være - overgår alt hun har opplevd tidligere av kraftfull natur og sterke, transformerende møter med dyr!

Som hun sier: «Det å kunne ta med mennesker hit og få dele det beste av det unike og mektige Sør-Afrika jeg kjenner, er en drøm som går i oppfyllelse!» 

Hun er rolig og avbalansert som reiseleder, og skaper en trygg ramme som gjør at hver enkelt deltager får rom til sin egen prosess.

Tidligere deltakere er utrolig fornøyd med Elisabet og sier blant annet:

quote-right

Jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt. Elisabet ga et meget godt inntrykk. Rolig og avbalansert, stresset oss ikke med tider - alt la seg til rette for oss på en veldig fin måte. Satt veldig pris på at vi i gruppen delte oss opp den ene dagen etter hva vi ville gjøre.

Cathrine Christoffersen

quote-right

Elisabet er en behagelig, rolig og inkluderende reiseleder. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt. Hun la alt så fint til rette for oss, slik at vi bare kunne nyte opplevelsene. Jeg reiser gjerne på tur med Elisabet som reiseleder igjen.

Ragnhild Berge


Mat

Kropp, sjel og sinn vil bli ivaretatt på alle mulige måter, og maten vi spiser er økologisk og nærende, laget på stedet av vår egen huskokk. Det blir lagt opp til en liten felles samling hver morgen med guidete meditasjoner og energi øvelser så du blir jordet og klar for å ta inn dagens opplevelser.

Overnatting

Huset vårt er som skapt for vår gruppe, med lyse og luftige oppholdsrom, og soverom med separate senger.

Det fins flere innbydende uteplasser å velge imellom; både terrasse med sjøutsikt, terrasse mot fjellene eller fredelige oaser i en hage som mest av alt ligner en olivenlund.

Transport

Flybillettene er ikke inkludert i prisen. Dersom du ønsker hjelp til å bestille flybilletter, er det bare å si fra ved booking.

Vi flyr med Ethiopian airways og følgende flighter:
Avreise (sum flytid: 18t 5m):

ET715 Tirsdag 8. oktober - Oslo - Addis Ababa - kl 19:45 - 06:20 (dagen etter)

ET847 Onsdag 9. oktober - Addis Ababa - Cape Town - kl 08:15 - 13:45

Hjemreise (total flytid: 17t 50m):

ET846 Fredag 18. oktober - Cape Town - Addis Ababa - kl 14:55 - 22:20

ET714 Fredag 18. oktober - Addis Ababa - Oslo - kl 23:50 – 07:45 (dagen etter)


Pris: 5.757,- per 1. august.

Vi gjør oppmerksom på at prisen på fly kan endre seg.

lion
nature
rom
fjell

Bli med på denne eventyrlige reisen!

8. oktober - 19. oktober inkludert 2 reisedøgn

Pris 18.700,-
reise
  • check-circle-o
    Inkl. alle aktiviteter også workshop i dyrekommunikasjon (spa egen kostnad
  • check-circle-o
    Inkl. all lokal transport og mat i 9 dager (2 lunsjer egen kostnad)
  • check-circle-o
    Inkl. 9 overnattinger

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bli med på denne unike opplevelsen!