fbpx
logo

Hvite løver, trommer og magiske fjell

♦ hvite løver ♦ grunnkurs dyrekommunikasjon ♦ trommeseremoni med lokal shaman ♦ spa ♦ sol/bad ♦ guidet naturmeditasjon

23. januar - 3. februar 2019

Foto: Panthera Africa

arrow-down

Vil du møte hellige hvite løver, vandre barbent langs kritthvite strender, gå på myke grønnkledte fjell og la deg forføre av rytmene fra heftige afrikanske trommer under den vakre stjerneklare himmelen? Denne turen byr på sterke hjerteåpnende møter med dyr, den storslagne afrikanske naturen og ikke minst med deg selv; i dypere kontakt med hjertet ditt, får du tilgang til mer av din indre kraft og visdom.


Et av høydepunktene er nære møter med de hvite løvene på Panthera Africa (HER er link til Panthera), et sanctuary drevet av norske Cathrine Nyquist og hennes partner Lizaene. Hvite dyr vekker oppmerksomhet verden over, og de sjeldne hvite løvene i Sør-Afrika blir sett på som svært hellige. Det sies at de kommer med beskjeder til oss mennesker, og at de er bærere av en høy bevissthet.

Derfor blir det ekstra spennende at vi får en workshop i dyrekommunikasjon nettopp her; Pantheras egen dyrekommunikator, Sammy Thompson lærer oss enkle og respektfulle teknikker. Etter endt kurs får du diplom for gjennomført grunnkurs i dyrekommunikasjon.

Et annet høydepunkt blir trommer og dans rundt bålet med en lokal sjaman. Her kan vi virkelig slippe oss løs og la oss forføre av trommenes heftige rytmer. En trommedans kan være en svært kraftfull måte å komme bakenfor sinnets begrensinger og mer inn i vår instinktive sanne natur. For oss som ofte styres mye av det mentale, er dette ren medisin!

Hermanus, som er vårt tilholdsted, er kjent for sin livgivende rene luft, og mange reiser hit nettopp for å oppleve det de kaller for Champagne-luften. De magiske fjellene som omkranser byen innbyr til meditative fotturer, og jorda er stedvis spekket med krystaller. Kanskje ikke så underlig at mange fornemmer sterke helbredende energier her? Vi bor rett ved havet, så det blir fine muligheter for å oppleve noen av havets Big 5; delfin, sel, pingvin, hval og hai når vi skal ut på båttur en av dagene.

En av intensjonene med denne reisen er å skape ro og rom til å ta inn og integrere de ulike opplevelsene underveis. En formiddag kan tilbringes på den himmelske oasen Mosaic Sanctuary der de tilbyr fantastiske massasjer (egen kostnad). Vi bor i et stort romslig hus rett ved havet der du kan lage deg din egen kaffe, sette deg med bena på bordet, ta deg en lur og i det hele tatt slappe av og føle deg som hjemme.

Retreatleder og meditasjonslærer Elisabet vil også guide meditasjoner og vandringer i fjellet med fokus på dyp naturkontakt og nærvær. Tenk deg å vandre barbeint på den kraftfulle Afrikanske jorda – ubeskrivelig! Afrika besitter en rå kraft og mektighet som vil vekke deg og åpne deg så du kommer enda mer i kontakt med den du egentlig er

quote-right

En fantastisk reise på mange måter og mange plan.

Vil absolutt anbefale denne reisen til andre! En fantastisk reise på mange måter og mange plan. En reise inn i sansene og til tilstedeværelse i nuet, og hvordan tilstedeværelse fører til at ting bare legger seg til rette. Den sterkeste opplevelsen er desidert møte med Cathrine og dyrene på Panthera, og at jeg har fått bedre tillit og tro på meg selv når det gjelder dyrekommunikasjon.

Cathrine Christoffersen

quote-right

Virkelig en tur som gir ro og lar deg "lande". Sansene får full uttelling!

Virkelig en tur som gir ro og lar deg "lande". Sansene får full uttelling! Supert å bo samlet i eget hus. Deilig å kunne lage egen mat og ha rolig tid i huset. Nydelig start med morgen yoga når en ønsket det. En tur som vil leve i meg lenge og som utvidet forståelsen i dyrekommunikasjon og gav en dypere kontakt med naturen.

Marit A

quote-right

Å meditere under stjernehimmelen mens vi hørte løvene brøle rett ved siden av oss, var bare magisk.

En magisk reise til vakre Sør-Afrika! Takk for en fin reise med nydelige møter med både mennesker, natur og dyr. Det som gjorde mest inntrykk var besøket på Panthera Africa og møtet med Cathrine og dyrene. Å meditere under stjernehimmelen mens vi hørte løvene brøle rett ved siden av oss, var bare magisk.

Ragnhild Berge

arrow-down

Aktiviteter

sanctury

Besøke Panthera Africa, et ekte Sanctuary på dyrenes premisser

Vi får en privat guidet tur med Cathrine Nyquist, der hun forteller sin fantastiske og inspirerende historie om hvordan Panthera ble skapt, og historien til hvert av dyrene. Cathrine er et lysende eksempel på en kvinne som virkelig har funnet sin livsoppgave og sin visjon, og et møte med henne vil inspirere deg dypt! Er vi heldige, får vi høre løvene brøle ved solnedgang.

2-dagers workshop i dyrekommunikasjon

Pantheras flinke og erfarne dyrekommunikator, Sammy Thompson, holder workshop i hvordan vi kan åpne opp for å ta inn dyrenes visdom og budskap. Hva kan dyrene lære oss? Du vil lære hvordan det å ta inn deres budskap fungerer nettopp for deg, og du får øvd deg i deres nærvær. Før i tiden var vi mennesker helt avhengig av å lese/kommunisere med alt levende i naturen for å kunne overleve. Mange erfarer derfor kommunikasjon med dyr som noe som de egentlig kan, de har bare glemt hvordan. Gled deg, for dette blir spennende!

lion

Foto: Panthera Africa

Crystal Cloof

Trommer og dans rundt bålet

Vår lokale trommende sjaman heter Dancer of Love, så her ligger alt til rette for en fantastisk kveld! Crystal Cloof ,det nydelige området vi skal være i, er uberørt av menneskehender og jorda her er spekket med krystaller. Her fins noen vakre gamle ruiner som gir den perfekte rammen for denne kvelden der trommer og forløsende dans gjør at vi virkelig kan slippe løs villkvinnen i oss! Kanskje tas du også med på en indre reise når kvelden avsluttes med en helt spesiell trommereise?

Mindful vandring til grotten i Philipskop

I denne grotten fins helleristninger fra Koisan folket som er nærmere 30.000 år gamle! Landskapet vi går igjennom er preget av klare og sterke energier. Den dype naturkontakten som var naturlig for mennesker før i tiden, gjenspeiles i området.

runer
vandring

Stille meditative vandringer i fjellområdene nær Hermanus

Fjellene i området er kraftfulle, innbydende og magiske. Det blir mulighet for flere fjellturer siden vi bor i nabolaget, så her har du mulighet til å utforske de ulike kvalitetene. Elisabet vil guide flere naturmeditasjoner som kobler deg på fjellets kraft og åpner deg så du kan komme mer i kontakt med din egen visdom.

Møte med havets Big 5

En av dagene reiser vi på båttur for å oppleve enda mer av det yrende sjølivet som finnes her! Det er helt ubeskrivelig å se de lekende delfinene, de sjarmerende selene og de allesteds-nærværende pingvinene. Er vi heldige kan vi også oppleve hai og kanskje også hval!

delfiner
avslapning

Avslapningsdager

2 av dagene slapper vi helt av, så vi kan få integrert alle opplevelsene. Da kan du ta et herlig forfriskende bad i sjøen, gå en tur eller bare slikke sol på den endeløse kritthvite stranda. Har du lyst å bli skjemt bort i himmelske omgivelser, kan du få en avslappende og livgivende massasje på den nydelige oasen Mosaic Sanctuary (les mer om dem HER) (egen kostnad). Det er også mulig for en av områdets beste massører å komme hjem til huset vårt for å gi deg en herlig massasje. Kropp og sjel blir ivaretatt på best mulig måter denne uka og kanskje trenger kroppen din litt ekstra pleie for å fordøye de mektige opplevelsene? Bestilles ekstra ved booking (pris 500,- for en time).

reise
reise
reise

Om retreatleder Elisabet Slang

Elisabet Slang

Elisabet Slang er retreatleder. Hun har bakgrunn som homeopat, meditasjonslærer og guide i Deep Nature Connection. Hennes mangeårige utforskning av natur-nærvær og dypere kontakt med naturen, har ført henne på reiser over hele verden. Hun har gått i lære hos flere anerkjente naturmentorer som Jon Young og Geoffrey McMullan Pathfinder.

Elisabet har tidligere arrangert turer til de hvite løvene i Timbavati i Sør-Afrika - og i en periode også vært reiseleder for turoperatøren Carpe Diem.

Dette er hennes 10. tur til Sør-Afrika, og hun sier at Western Cape området (Hermanus) der retreaten skal være - overgår alt hun har opplevd før av naturkraft og nærkontakt med fjell og dyreliv! Som hun sier: «Det å kunne ta med mennesker hit og få dele det beste av det unike og mektige Sør-Afrika jeg kjenner, er en drøm som går i oppfyllelse!» Hun er rolig og avbalansert som reiseleder, og skaper en trygg ramme som gjør at hver enkelt deltager får rom til sin egen prosess.

Tidligere deltakere er utrolig fornøyd med Elisabet og sier blant annet:

quote-right

Jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt. Elisabet ga et meget godt inntrykk. Rolig og avbalansert, stresset oss ikke med tider - alt la seg til rette for oss på en veldig fin måte. Satt veldig pris på at vi i gruppen delte oss opp den ene dagen etter hva vi ville gjøre.

Cathrine Christoffersen

quote-right

Elisabet er en behagelig, rolig og inkluderende reiseleder. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt. Hun la alt så fint til rette for oss, slik at vi bare kunne nyte opplevelsene. Jeg reiser gjerne på tur med Elisabet som reiseleder igjen.

Ragnhild Berge


Mat

Kropp, sjel og sinn vil bli ivaretatt på alle mulige måter, og maten vi spiser er økologisk og nærende, laget på stedet av vår egen huskokk - som visstnok også er en fantastisk musiker! Det blir lagt opp til en liten felles samling hver morgen med fokus på enkel morgenstretch, energibalansering og beskyttelse, så du er optimalt tunet inn for å ta inn dagens opplevelser.

Overnatting

Huset vårt er som skapt for vår gruppe, med lyse og luftige oppholdsrom, og soverom med separate senger.

Det fins flere innbydende uteplasser å velge imellom; både terrasse med sjøutsikt, terrasse mot fjellene eller fredelige oaser i en hage som mest av alt ligner en olivenlund.

Transport

Flybillettene er ikke inkludert i prisen. Dersom du ønsker hjelp til å bestille flybilletter, er det bare å si fra ved booking.

Vi flyr med Ethiopean airways og følgende flighter:
Avreise (sum flytid: 18t 5m):

ET715 Onsdag 23. januar - Oslo - Addis Ababa - kl 19:45 06:20 (dagen etter)

ET847 Torsdag 24. januar - Addis Ababa - Cape Town - kl 08:15 - 13:45

Hjemreise (total flytid: 17t 50m):

ET846 Lørdag 2. februar - Cape Town - Addis Ababa - kl 14:55 - 22:20

ET714 Lørdag 2. februar - Addis Ababa - Oslo - kl 23:50 – 07:45 (dagen etter)


Pris: 5.800,- per desember.

Vi gjør oppmerksom på at prisen på fly kan endre seg.

lion
nature
rom
fjell

Bli med på denne eventyrlige reisen!

23. jan - 3. feb inkl 2 reisedøgn


Pris 19.900,-


reise
  • check-circle-o
    Inkl. alle aktiviteter (spa egen kostnad)
  • check-circle-o
    Inkl. all lokal transport og mat (2 lunsjer egen kostnad)
  • check-circle-o
    Inkl. overnatting

Inkl. ikke flybillett - vi må ha min 5 deltagere innen 23 desember for
å gjennomføre, så spør oss før du bestiller billett.


Vi ønsker deg hjertelig velkommen på denne unike opplevelsen!